Як обрати свій перший автомобіль?

Новини

Як обрати свій перший автомобіль?

03.08.2023

Як обрати свій перший автомобіль?

Скласти іспит з водіння – це велике досягнення. Згодом у всіх новоспечених водіїв виникає питання: як підібрати для себе новий безпечний і надійний автомобіль. На перший погляд це може видаватися складним завданням.

Скласти іспит з водіння – це велике досягнення. Згодом у всіх новоспечених водіїв виникає питання: як підібрати для себе новий безпечний і надійний автомобіль. На перший погляд це може видаватися складним завданням, але завдяки цим крокам процес вибору автомобіля для вас стане простим та приємним.

Як обрати свій перший автомобіль

Крок 1.

Визначити свої потреби: перш за все, визначте, з якою метою ви купуєте автомобіль. Чи потрібен вам автомобіль для щоденних поїздок на роботу, або ви плануєте використовувати його для подорожей на вихідні? Якщо ви плануєте використовувати автомобіль виключно в місті, вам може підійти варіант найбільш компактного кросовера JAC JS2: габарити цього автомобіля допоможуть вам припаркуватися у будь-яких дозволених для цього місцях.

варіант найбільш компактного кросовера JAC JS2

Якщо автомобіль має бути сімейного плану, то слід звернути увагу на JS4, оскільки габарити цього автомобіля є одночасно зручними для водіїв, які тільки починають самостійні поїздки містом, і при цьому дозволяють комфортно розміститися 5 пасажирам, які повертаються з шопінгу з великими сумками, або їдуть на вихідні для активного відпочинку.

слід звернути увагу на JS4

Крок 2.

Визначити свій бюджет: перед тим, як купувати автомобіль, важливо визначити свій бюджет. Який максимальний розмір платежу ви зможете собі дозволити? Варто також врахувати додаткові витрати на страхування, паливо та додаткові платежі (наприклад, пенсійний фонд). Особливо актуально продумати наперед витрати на сервісні роботи та можливі ремонти тоді, коли ви купуєте автомобіль з пробігом. Якщо ви вибираєте новий автомобіль, питання ремонту не постає, оскільки на нові автомобілі розповсюджується офіційна гарантія. Так, купуючи новий автомобіль JAC, ви отримаєте гарантію на 3 роки або 100 000 км пробігу. Крім того, JAC є одним з брендів, які пропонують найдоступніші автомобілі на ринку України. В автосалонах JAC можна підібрати собі автомобіль  від  17 000 дол. США.

Крок 3.

Зробити тест-драйв: перед купівлею автомобіля завжди рекомендується зробити тест-драйв. Це дозволить вам відчути, як автомобіль веде себе на дорозі та переконатися, що він відповідає вашим потребам.   Ви зможете пройти тест-драйв в усіх офіційних дилерських центрах JAC Україна.

Чекаємо вас у нашому Автосервісі з 9-00 до 18-00 за адресою м. Харків, проспект Льва Ландау, 151Д або ви можете зателефонувати: (067) 575 25 30 ,(057) 716 49 40, (057) 754 66 30, (067) 575 25 24, (050) 301 36 37.

Як обрати свій перший автомобіль?

Інші новини